Nederlandse modelspoor scenery | 3dPrintScenery.nl

Hier vind je allerlei Nederlandse modellen voor op de modeltreinbaan. Unieke Nederlandse scenery en spoorobjecten in schaal H0 en N (1:87 en 1:160 voor op uw modelspoorbaan!
About
Kent u dat ook? U bent bezig met een mooie nederlandse H0 modelspoorbaan, bijvoorbeeld met huisjes van Holland Scale of Faller, maar u kunt voor de rest geen écht nederlandse scenery vinden. Er is een hoop te koop in de modelspoorwinkels maar helaas is er veel duits.

Ik liep hier vaak tegenaan en heb besloten me te gaan verdiepen in 3d-printen. Nadat ik de eerste modellen gemaakt had en heb laten uitprinten was iedereen in mijn omgeving enorm enthousiast over het resultaat! Ik besloot de geprinte modelletjes niet alleen voor mezelf te houden en meer mensen van dit geweldige resultaat te laten profiteren.

Ik maak nu zelf ontwerpen van veel typisch nederlandse objecten voor op de modeltreinbaan. Zo maakt u uw treinbaan nog meer compleet en realistischer!

De gekleurde modellen zijn Full Color geprint, dus u hoeft er niets meer aan te doen. Geen bouwpakketen, geen moeilijke transfers en zelfs verf of lijm is niet meer nodig. U pakt uw bestelling uit en plaatst het op uw baan! Omdat de 3d-printers een erg hoog detailniveau kunnen bereiken zijn de modellen altijd strak en netjes!

Kijk voor meer foto's en informatie op www.3dprintscenery.nl
Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.