Our Gift to You: 20% off your own designs in Strong & Flexible Plastic through Dec 23, with promo code MY2014 · details
Home » Community » General Discussion » My account keeps getting "Disabled"?
Search Search  
icon5.gif  My account keeps getting "Disabled"? [message #43781] Fri, 10 February 2012 07:50 UTC Go to previous message
avatar TheAntiYou  is currently offline TheAntiYou
Messages: 11
Registered: January 2009
Go to my shop
Junior Member
This started two days ago. About 24 hours after I ordered one of my models.
I'll go to log in - It tells me this user/ password is incorrect.

So I emailed Shapeways and they solved the problem very fast.
However, it's happening again. Not even a day after fixing my account.

Weird thing is, I'm still logged into the forums and all my shop/info/models are still up.

What could be causing this?
I've cleared my cookies and all history using CCleaner (not this time around, so I could post something in the forum). I've used a different computer on a different ISP. Still says password/username incorrect. And the changing password option shows a "Disabled User" message.

Am I the only one this happens too? Is there a permanent fix to it?

Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic:Materials...?
Next Topic:Anyone Else Have This Problem?
Goto Forum:
   Go

Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.