Home » Community » Shapeways Shops » Markup matrix page has a serious problem
Search Search  
Markup matrix page has a serious problem [message #29698] Sat, 25 June 2011 19:57 UTC Go to previous message
avatar Oskar_van_Deventer  is currently offline Oskar_van_Deventer
Messages: 390
Registered: December 2008
Go to my shop
Senior Member
Dear Shapeways,

I know that many people have already complained bitterly about your markup matrix page, and I am aware that you have been working on this for a long time.

Still, the problems remain severe. When I go to the markup page, it takes a full TEN MINUTES to load, if it loads at all (it fails 3 out of 4 times). It takes just 30 seconds to download all the pictures, but then the script starts spinning. My computer CPU goes to full load, with all the fans turning at maximum power to cool the processor. This goes on for ten minutes, without anything visibly happening. It is like a "while(true) do nothing" loop.

You can understand how frustrating this is, as it impedes me to set my mark-ups.

Would you be so kind and look again at your code, please?

There must be a serious bug in your script.

Thank you.

Oskar

Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic:How do I set which material/price is publicly displayed first?
Next Topic:Material popularity
Goto Forum:
   Go

Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.