Models Disappearing From Users' Accounts?

Discussion in 'Bug Reporting' started by GInSpace76, May 21, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. GInSpace76
    GInSpace76 New Member
  2. DotConstructor
    DotConstructor New Member
    I am having an identical issue. Many of my missing models are still visible as a part of my order history though, so I am crossing my fingers that this is a temporary issue.
     
  3. Bobbiethejean
    Bobbiethejean Well-Known Member
    Same issue. Half my store has disappeared. What in the world is going on? Also, I dunno if this is related, but I recently changed my Shop banner and SW keeps replacing it back to the old one. >8\ Wth?
     
  4. Mechanoid
    Mechanoid Well-Known Member
    Just ran thru my shop, both private and public. More than 144 models, both old uploads and new, GONE! Models I uploaded nearly 3 months ago, it says are brand new. Models I just uploaded yesterday it says are old. Models I deleted long ago, showing up in the que.

    Honestly, I'm confused. I got no take down notice. I'v not heard or seen anything from ShapeWays staff concerning this. So I have to wonder if the main office computers just took a major dump and they don't yet realize it.

    Because if they do realize it, then we have a major issue going on. Because as it appears, I am not the only one that has lost a nice chunk of my models.


    TAP, TAP, Hey ShapeWays, Whats going on?
     
  5. stonysmith
    stonysmith Well-Known Member Moderator
    Last edited: May 22, 2014
Thread Status:
Not open for further replies.