Markup and materials reset on update

Discussion in 'Bug Reporting' started by Dragoman, Feb 2, 2013.

  1. Dragoman
    Dragoman New Member
    Hello

    Today I updated the 3d file for this model to cure a minor flaw.

    And at that moment all the settings for markup and materials were reset to their default value. :eek:
    Markups are zero and all materials are selected
    Not nice to have to set them all correctly again.

    Greetings
    Dragoman

     
  2. fakebusker83
    fakebusker83 New Member
    I have been experiencing this too. I hope this is a bug and not a feature? Because it gets very annoying if we have to select materials and enter markups every single time. Can we revert to the old system?

    - A
     
  3. GADesign
    GADesign New Member
    I've experienced the same thing, i've also deleted some models from my shop www.shapeways.com/shops/gad en they still are visible in my shop :S
     
  4. virtox
    virtox Active Member Moderator
    I bugged some people about this, see below :)

     
    Last edited: Feb 2, 2013
  5. jlevine
    jlevine New Member
    Hey guys,

    Thanks for bringing this to our attention. We are able to reproduce the issue in our development environment and are adding this condition to our automated testing suites.

    We can have a fix up as early as Sunday, but more likely by Monday.

    Thanks again for letting us know so quickly.

    Best,
    Josh
     
  6. admin_nathan
    admin_nathan New Member
    Hey all,

    This was in fact a bug - thanks for bring it to our attention. We've released a patch for this issue - can you let us know here if everything is working now?

    - Nathan
     
  7. fakebusker83
    fakebusker83 New Member
    Hi Nathan,

    I've verified it works on mine. Everything is dandy now.
    I'm using Safari 5.1.7 on Mac OS X 10.6.8.

    - A