InShape 2.0 Launched...CO-CREATORS FIXED!

Discussion in 'Bug Reporting' started by natalia, Aug 19, 2012.

  1. natalia
    natalia New Member
    Hi guys,

    After an incredible journey and intense hard work, InShape 2.0 is live now!

    Read all about the details here: amp; amp; amp; amp; amp;start=0&

    SInce we did such a major overhaul, you may notice a few bugs, if you do, please report them here or in the main post so we can get onto them straight away!

    A few things to watch out for:
    Co-creators are being worked on right now, so they may not be functioning as expected just yet

    UserVoice is down for the moment, but should be restored shortly!

    Thank you for your patience while we make history!

    Last edited: Sep 28, 2012
  2. lawrs1
    lawrs1 New Member
    Yep Just created my shop and it says the public shop page doesn't exsist, also will not allow me to upload logo's etc for the shop
  3. WillLaPuerta
    WillLaPuerta Well-Known Member
    I can't upload images to my models.
  4. opresco
    opresco New Member
    1. Problems uploading pics.
    2. Problems editing text.
    3. Problems in MY Orders (now It only shows the stupid, unidentifiable model numbers I'm getting bombarded with in e-mails!. For the past few months I complained repeatedly about this; Service said they're well aware of this, half of the shops having the same problem; promised to fix it ASAP. :laughing:
    4. My Sales not available.
  5. natalia
    natalia New Member
    Thanks guys!

    If you can post screenshots of the errors you get it would be super, but any feedback is great!!

    We really appreciate all the help!
  6. pinddle
    pinddle New Member
    As said above, I cannot edit pictures in my shop.Clicking on the edit button does nothing at all.
  7. stop4stuff
    stop4stuff Well-Known Member
  8. stonysmith
    stonysmith Well-Known Member Moderator
    It's also very helpful if you would include which Browser and OS you are using.
  9. SGDesigns
    SGDesigns New Member
    Feed only displaying one or two most recent updates but not keeping history past 1 or 2 most current updates to feed.

  10. pinddle
    pinddle New Member
    Windows XP and Firefox 14.0.1
  11. opresco
    opresco New Member
    Everything seems to work fine now.
    Except "Feed of the Future" that only shows my Tweet for . :)
    I'm using Firefox 14.0.1
  12. stop4stuff
    stop4stuff Well-Known Member
    How did you get to 'Feed of the Future'?

  13. SGDesigns
    SGDesigns New Member

    I got this puppy as my home page.
  14. stop4stuff
    stop4stuff Well-Known Member
  15. opresco
    opresco New Member
    Shapeways Homepage --> Under Popular Tags -->on the right-->
    "See what's Popular Now"
    Now it does not show anything :)
    Last edited: Aug 19, 2012
  16. stop4stuff
    stop4stuff Well-Known Member
  17. tebee
    tebee Well-Known Member
    A minor change that happened is in the "my models view" newest is worked out from the time you last updated a model, rather that from the time you uploaded it originally .

    So if you update a model it now becomes your newest model.

    I can't decide if this is a good or bad thing.

  18. stonysmith
    stonysmith Well-Known Member Moderator
    hm.. I would LIKE that feature.

    However.. it seems that they may be sorted Newest by DATE, rather than Newest by TIME. The model I just uploaded went to spot 3.. after two (hidden) models I uploaded this morning.
  19. natalia
    natalia New Member
    Thanks guys, all bugs you've noted so far have been logged and queued to be fixed over the next day or so.

    This is the biggest thing we've ever done and all hands are on deck to make it the BEST thing too!

    Stay tuned and thank you for your patience!
  20. tebee
    tebee Well-Known Member
    Another minor change is we don't get any "thanks for uploading a model" confirmation when we update an existing model .

    Also updates and new models seem to have stopped working now, but I guess this may be some sort of temporary glitch ?