3Dbuildr

3D modeler, Artist
Ik ben een NS TPIII-IV hobbyist die modellen, die niet bij de grote fabrikanten verkrijgbaar zijn, zelf ontwerpt en rijdend ! maakt

39
Followers
6
Following
3Dbuildr's
Check out this cool product! - De tender van de NS stoomlocomotief in HDA (High Definition Acrylate) in schaal N 1:160 http://shpws.me/OpLf N Tender NS stoomlocomotief 4000/4700
Check out this cool product! - http://shpws.me/OmPS
4 stuks remmershuisjes schaal N 1;160 om moderne wagons om te bouwen naar een ouder tijdperk. N remmershuisjes NS (4 stuks)
Check out this cool product! - http://shpws.me/NHdA

Door deze NS seinlampen los aan te bieden kan elke willekeurige combinatie van lampen gemaakt worden. Deze seinlampen zijn speciaal ontworpen voor en geschikt om uit te rusten met bedraadde 0402 SMD LEDs. N Seinlampen NS voor SMD LEDs (6 stuks)
Check out this cool product! - http://shpws.me/NGzR

Door deze NS seinlampen los aan te bieden kun je elke willekeurige combinatie van lampen op je locomotief maken. Er komt ook een andere versie geschikt om de seinlampen uit te rusten met 0402 SMD LEDs. N Seinlampen NS (6 stuks)
Check out this cool product! - http://shpws.me/Nzwe

De constructie van dit verzwaarde stootjuk met de N-spoor railstaven is mooi zichtbaar, een geslaagd model! N Verzwaard stootjuk NS Hercules Sr (2 stuks)
Check out this cool product! - http://shpws.me/NjMo

Ik ben zo tevreden over dit model in HDA dat ik de FUD/FXD versie maar in de ijskast ga zetten... N Watertender NS slijptrein
3Dbuildr favorited N 4 stuks Gothische Boog NS by 3Dbuildr
January 18, 2017
Check out this cool product! - http://shpws.me/NfG2

Een afspanmast voor de Gotische bogen zoals die staan op het traject Hilversum-Utrecht in N, compleet met betonblokken en gewichten! N Gothische afspanmast NS
Check out this cool product! - http://shpws.me/NbT1

Ik heb de 2400 aangepast voor een N-schaal KATO EMD NW2 donorloc onderstel: de tank, de voorzieningen voor de koppelinghouders en een aantal "thin walls" zijn nu aangepast. Voorstellen voor verbetering zijn welkom! N NS 2400 KATO donor (messing etsdelen)
Check out this cool product! - http://shpws.me/N17X

In het Utrechts archief kwam ik een foto tegen van een fabrieksnieuwe locomotor nr. 284 in 1938 met een koperen schoorsteenrand! (net zoals bij de NS stoomlocomotieven) Zoek op de website van het Utrechts Archief maar eens naar "locomotor 238" of zoek op "808599".

Op die foto genomen in 1938 vlak na de aflevering bij de centrale werkplaats te Zwolle heeft hij de schoorsteen van een stoomlocomotief, een rolgordijn, ronde gaten in het chassis, de nieuwe luikenindeling en geen zandstrooiers... Ik vond het zo'n grappige combinatie dat ik hem nu ook in 3D heb gebouwd. N SIK NS 200-300 locomotor met koperen schoorsteen
Check out this cool product! - http://shpws.me/MUBU

De SIK met HIAB kraan en werkdek staat eindelijk op Shapeways!! N SIK NS 200-300 locomotor met rek en HIAB kraan
Check out this cool product! - http://shpws.me/MKFv
De SIK met houtgasgenerator in N :-) N SIK NS 200-300 locomotor met houtgasgenerator
Check out this cool product! - De Nederlandse verkeerszuil in N 1:160 ook in een verpakking van 10 stuks! http://shpws.me/MxvF N Nederlandse verkeerszuil (10 stuks)
Check out this cool product! - Nu ook Nederlandse verkeerszuilen in N: http://shpws.me/Mxv2 N Nederlandse verkeerszuil (4 stuks)
Check out this cool product! - De nieuwe SIK in N! ; http://shpws.me/MuUB N SIK NS 200-300 locomotor (nieuwere versie)
Check out this cool product! - de oude SIK :-) http://shpws.me/MuU2 N SIK NS 200-300 locomotor (oudere versie)
Check out this cool product! - een statisch model van een SIK met schade in schaal N 1:160 http://shpws.me/MdGP N SIK locomotor 200-300 met schade (statisch model
Next
Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.