Our Gift to You: 20% off your own designs in Strong & Flexible Plastic through Dec 23, with promo code MY2014 · details
Home » Community » General Discussion » Anyone Else Have This Problem?
Search Search  
Anyone Else Have This Problem? [message #43770] Fri, 10 February 2012 01:10 UTC Go to previous message
avatar SturdyPeasantWoman  is currently offline SturdyPeasantWoman
Messages: 44
Registered: January 2012
Go to my shop
Member
I'm still doing only the Easy Creator stuff, and I love trying to design rings, but then I had this problem.

I have a tendency to upload several ring designs at one sitting, which is when I realized I didn't keep track of the order in which I did that and therefore did not know which was which!

Evidently you can't give a ring your own name when using Easy Creators. I thought, well, as I make each one I'll upload the original jpg where you upload photos of an item, but when I went to a ring in my models, there was nothing visible to upload a picture and no way to go to edit mode, either.

All I want to do is be able to tell which jpg goes with which ring after
I've uploaded it but before I order it, when there's that generic ring picture, and if there's a way, I haven't found it. I hate to spend money on a bunch of plastic test rings just so they will be processed and I can tell which is which! (Though I actually did that yesterday 'cause I really wanted to get rid of that generic image.)

Am I the only one with this problem? Any help would be greatly appreciated!

Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic:My account keeps getting "Disabled"?
Next Topic:How To rescale
Goto Forum:
   Go

Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.