Home » Community » General Discussion » Right export setting for .wrl in Maya?
Search Search  
Right export setting for .wrl in Maya? [message #58179] Fri, 07 December 2012 16:55 UTC Go to previous message
avatar naaaut  is currently offline naaaut
Messages: 7
Registered: October 2012
Go to my shop
Junior Member
Hi SW forumers!

I'm having some trouble exporting .wrl out of Maya and was told to ask here.
I have a model which passes automated check as .obj with no texture.
I gave model 2 lambert shaders for color and exported it out. To see if it works, I opened them in C4D. It looks fine, except it bring in the right model with right shader AND duplicate of model with no shader. I'm not sure what causes this.

Also, I've been uploading different try outs of .wrl files and each time I received successful upload emails. Then there's no email about whether the file passed automated check or if it failed. And of course, model is not availble in 'my model'. I contacted customer service and was told that there's something wrong with .wrl file and they can't open it.

So, what am I doing wrong here?

I've attached a zip file containing 'screen grab of export setting' and '.wrl test file'. Thank you.

Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Read Message
Previous Topic:Colour sandstone preview and video don't match.
Next Topic:Searching for downloadable models
Goto Forum:
   Go

Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.