Home » Support »

Bug Reporting

Search Search  
Show: Today's Messages    Unanswered Messages    Show Polls    Message Navigator
Replies Views Last message
Do not receive certain email notifications
By: RaVNzCRoFT on Thu, 03 April 2014
28 1612 Sat, 19 July 2014 18:51 UTC
By: mkroeker
I can`t unsubscribe from threads
By: numarul7 on Thu, 17 July 2014
1 311 Fri, 18 July 2014 13:27 UTC
By: Youknowwho4eva
Models not appearing after upload.
By: KokodaTrailModels on Thu, 17 July 2014
3 320 Fri, 18 July 2014 09:25 UTC
By: MitchellJetten
Shapeways render keeps appearing as default image
By: Inspired_By_Architecture on Sun, 13 July 2014
6 584 Thu, 17 July 2014 23:13 UTC
By: Inspired_By_Architecture
Render pictures not shown in shop only the naked model
i want the render images
By: 3D_Demiurg on Wed, 16 July 2014
2 492 Wed, 16 July 2014 21:40 UTC
By: kzasada
X3D Files Not Working
Valid X3D Files No Longer Work
By: JeremyMallin on Sun, 13 July 2014
8 682 Tue, 15 July 2014 06:51 UTC
By: MitchellJetten
Upload not starting
By: NikkruGadgets on Sat, 28 June 2014
16 896 Sun, 13 July 2014 19:59 UTC
By: francis_garnier
US zip codes missing / AE
By: cunicode on Sat, 12 July 2014
0 1806 Sat, 12 July 2014 00:07 UTC
By: cunicode
Small glitch with models overview after ordering
By: mkroeker on Thu, 10 July 2014
0 1808 Thu, 10 July 2014 23:03 UTC
By: mkroeker
Signing in
password recognition
By: Amit1875 on Thu, 10 July 2014
1 258 Thu, 10 July 2014 15:32 UTC
By: Youknowwho4eva
Login not working on the main site!
By: numarul7 on Wed, 09 July 2014
2 331 Thu, 10 July 2014 13:51 UTC
By: MitchellJetten
Overlapping facebook button on Feed page
By: numarul7 on Wed, 09 July 2014
0 1724 Wed, 09 July 2014 16:16 UTC
By: numarul7
Link to the blog isn't working
By: Sloris on Mon, 07 July 2014
3 319 Tue, 08 July 2014 08:41 UTC
By: Sloris
Dead link in main site menu
By: numarul7 on Sat, 05 July 2014
1 233 Sat, 05 July 2014 16:55 UTC
By: mkroeker
"My models" page isn't updating
New models aren't showed in my shop
By: HOLDEN8702 on Sat, 28 June 2014
21 714 Thu, 03 July 2014 17:37 UTC
By: MrNibbles
Typo on Steel Material Page
By: Porda on Tue, 01 July 2014
1 329 Wed, 02 July 2014 14:17 UTC
By: Youknowwho4eva
Stainless Steel Material Percentage On Web Page Does Not Match Your Materials PDF
Website Clarification and Acuracy - Crowd Sourced Correction
By: Panascape on Tue, 01 July 2014
0 1748 Tue, 01 July 2014 17:33 UTC
By: Panascape
logging in
login page not accepting password
By: T_Squared on Sat, 28 June 2014
3 337 Sun, 29 June 2014 06:20 UTC
By: T_Squared
Model 3D preview missing on one model
By: MrNibbles on Sat, 28 June 2014
2 363 Sat, 28 June 2014 21:20 UTC
By: MrNibbles
Model was uploaded and tested but can't find it under my models
By: Iacov on Tue, 24 June 2014
17 764 Sat, 28 June 2014 18:41 UTC
By: MitchellJetten
Printability checks for new precious metals
By: AmLachDesigns on Thu, 26 June 2014
5 368 Thu, 26 June 2014 13:37 UTC
By: MitchellJetten
Checkout problems
Why can't I complete my Checkout
By: s2mdesign on Wed, 25 June 2014
1 262 Wed, 25 June 2014 15:21 UTC
By: natalia
Overlapping buttons on Feed page
By: numarul7 on Sun, 22 June 2014
1 268 Tue, 24 June 2014 13:06 UTC
By: Youknowwho4eva
upload model fail
fail to upload file
By: alfredhu on Sun, 22 June 2014
8 448 Sun, 22 June 2014 15:20 UTC
By: MitchellJetten
Error "too small for printing" - Please help me!
By: Vapeshaper on Sat, 21 June 2014
2 373 Sat, 21 June 2014 16:31 UTC
By: Vapeshaper
FUD Thin Wall Check Seems Broken: It Fails But FD Check Passes
By: PenistoneRailwayWorks on Sat, 21 June 2014
5 406 Sat, 21 June 2014 11:40 UTC
By: PenistoneRailwayWorks
Pages missing from public shop.
By: KokodaTrailModels on Thu, 19 June 2014
1 285 Fri, 20 June 2014 17:37 UTC
By: Jennie
Unlisted items again?
By: stannum on Thu, 19 June 2014
9 544 Fri, 20 June 2014 15:48 UTC
By: Jennie
Images don`t show on shop and public profile
By: numarul7 on Fri, 20 June 2014
3 251 Fri, 20 June 2014 14:03 UTC
By: mboylevt
Wrong apostrophes on Brass Materials page
By: AmLachDesigns on Mon, 16 June 2014
6 447 Fri, 20 June 2014 12:46 UTC
By: mboylevt
Fix the names of the metals on photos examples
By: numarul7 on Thu, 19 June 2014
2 271 Fri, 20 June 2014 12:38 UTC
By: mboylevt
Wax categorized as least smooth in the materials overview
By: mkroeker on Sat, 14 June 2014
2 344 Fri, 20 June 2014 06:52 UTC
By: MitchellJetten
Tried to post suggestion
By: middledigit on Tue, 17 June 2014
2 294 Tue, 17 June 2014 12:20 UTC
By: middledigit
Uploads not showing up in "My Models" - wait? re-upload?
By: Iacov on Thu, 05 June 2014
11 519 Mon, 16 June 2014 20:48 UTC
By: Strangefate
Color lost when fixing thin walls
By: monark on Thu, 12 June 2014
3 481 Mon, 16 June 2014 14:39 UTC
By: Youknowwho4eva
File uploads not completing - Results in Blank White Page **Edit** Issues seems to be resolved
Upload problem
By: lobot on Sun, 15 June 2014
2 325 Sun, 15 June 2014 22:04 UTC
By: lobot
Can't check out
Getting blank page on payment screen
By: roofoo on Sun, 15 June 2014
2 323 Sun, 15 June 2014 20:46 UTC
By: roofoo
Leading Zeros Are Being Stripped From Tags
By: PenistoneRailwayWorks on Sat, 14 June 2014
0 1873 Sat, 14 June 2014 19:58 UTC
By: PenistoneRailwayWorks
Issues in uploading and sales overview download
By: HOLDEN8702 on Thu, 12 June 2014
11 455 Thu, 12 June 2014 21:46 UTC
By: HOLDEN8702
The shop inventory screen is not working
By: tebee on Mon, 02 June 2014
3 487 Thu, 12 June 2014 02:50 UTC
By: kimberlylin

New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum
Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.