Home » Support » Bug Reporting
Search Search  
Show: Today's Messages    Unanswered Messages    Show Polls    Message Navigator
Replies Views Last message
Wrong Material shown on My Models Page - FIXED
By: R3feetr on Thu, 16 January 2014
3 331 Fri, 17 January 2014 14:30 UTC
By: wedge
User menu doesn't work on iPad
By: jefffhaynes on Thu, 16 January 2014
1 281 Fri, 17 January 2014 10:56 UTC
By: Wahtah
My Models: problem with filter after deleting a model
By: Magic on Wed, 01 January 2014
1 294 Thu, 16 January 2014 23:45 UTC
By: lensman
Can't set prices... ???
Can't set prices... ???
By: UsefulIdiotDesign on Thu, 16 January 2014
1 247 Thu, 16 January 2014 19:14 UTC
By: Youknowwho4eva
bug 3'' after uploading stl file
By: vimagini on Wed, 15 January 2014
3 253 Thu, 16 January 2014 00:02 UTC
By: stannum
default item picture does not show up in store
issues with presentation
By: mihai_pruna on Sun, 12 January 2014
9 434 Wed, 15 January 2014 15:35 UTC
By: Youknowwho4eva
Default image not showing on store
By: WillLaPuerta on Sat, 11 January 2014
7 402 Wed, 15 January 2014 15:20 UTC
By: Youknowwho4eva
Warping of parts
Warping of parts
By: dbatch9043 on Tue, 14 January 2014
2 234 Wed, 15 January 2014 13:32 UTC
By: Youknowwho4eva
Wrong price showing in featured page
By: AmLachDesigns on Mon, 13 January 2014
1 218 Mon, 13 January 2014 21:26 UTC
By: natalia
Bug
Things that don't work
By: ancientsoul on Mon, 13 January 2014
0 1571 Mon, 13 January 2014 17:57 UTC
By: ancientsoul
Posting images to profile
Posting Images to Profile
By: ancientsoul on Mon, 13 January 2014
1 252 Mon, 13 January 2014 08:32 UTC
By: mkroeker
Material thickness check does not detect materials very slightly too thin.
By: tebee on Sun, 12 January 2014
0 1588 Sun, 12 January 2014 13:25 UTC
By: tebee
On new edit model screen Shop categories is not shown
By: tebee on Sat, 11 January 2014
0 1564 Sat, 11 January 2014 10:56 UTC
By: tebee
dropdown box problem in co-creator
dropdown box problem
By: CDay on Sat, 09 February 2013
1 659 Fri, 10 January 2014 15:10 UTC
By: Daphne
Cannot Add Section
By: WillLaPuerta on Thu, 09 January 2014
2 282 Fri, 10 January 2014 07:48 UTC
By: MitchellJetten
User request
non original models
By: Dirty_Steve on Thu, 09 January 2014
3 304 Fri, 10 January 2014 03:02 UTC
By: PrettySmallThings
not seeing any picture in the wall thickness visualization
By: sublimate on Tue, 07 January 2014
3 323 Thu, 09 January 2014 07:27 UTC
By: sublimate
wrong type is used for dimension
By: dimwalker on Wed, 08 January 2014
2 270 Thu, 09 January 2014 01:27 UTC
By: dimwalker
Problem with Model photo in Shop not matching the selected one.
By: AmLachDesigns on Sun, 29 December 2013
3 479 Tue, 07 January 2014 17:58 UTC
By: AmLachDesigns
Google Analytics
By: Ilse on Thu, 28 November 2013
5 749 Sun, 05 January 2014 19:19 UTC
By: FabMeJewelry
Automated Wall Thickness Check not working
Automated Wall Thickness Check not working
By: BitsBlitz on Sat, 04 January 2014
1 256 Sun, 05 January 2014 11:40 UTC
By: MitchellJetten
Edit Details: please allow shop sections even if the model is Not For Sale
By: Magic on Wed, 01 January 2014
3 429 Fri, 03 January 2014 09:48 UTC
By: MitchellJetten
Default Photo not Updating
(and descriptive text, too)
By: mygadgetlife on Wed, 01 January 2014
6 392 Thu, 02 January 2014 21:27 UTC
By: mygadgetlife
When Models are Cancelled/Rejected a revised Invoice should be created
By: AmLachDesigns on Fri, 20 December 2013
1 475 Thu, 02 January 2014 15:41 UTC
By: NimlothCQ
Edit Details: remove empty lines between Shop sections
By: Magic on Wed, 01 January 2014
0 1575 Wed, 01 January 2014 13:00 UTC
By: Magic
Automated wall thickness check wrong?
By: TonyRR on Mon, 23 December 2013
5 749 Sun, 29 December 2013 14:48 UTC
By: karendel
Order status bug
By: Innovo on Mon, 23 December 2013
1 270 Thu, 26 December 2013 13:59 UTC
By: Youknowwho4eva
Another upload issue
upload issues
By: TonyRR on Sun, 22 December 2013
4 451 Mon, 23 December 2013 09:12 UTC
By: TonyRR
All HTML type formatting lost in my Shop descriptions
This is very annoying!
By: AmLachDesigns on Wed, 18 December 2013
3 421 Thu, 19 December 2013 15:49 UTC
By: AmLachDesigns
Markups have not been paid dec 15th?
By: Designed_by_Isis on Tue, 17 December 2013
5 468 Wed, 18 December 2013 18:28 UTC
By: Youknowwho4eva
Shapeways' rendering of an uploaded part does not match my design
By: Hobbes010 on Mon, 16 December 2013
14 626 Wed, 18 December 2013 13:09 UTC
By: wedge
Netmining cookie causes "Only secure content is shown" message
By: Wahtah on Thu, 12 December 2013
0 1633 Thu, 12 December 2013 10:10 UTC
By: Wahtah
No answer from service team
By: Tramspotters on Tue, 03 December 2013
6 416 Wed, 04 December 2013 09:54 UTC
By: Tramspotters
Blog posting ends in the front page
By: stannum on Fri, 29 November 2013
1 276 Mon, 02 December 2013 10:28 UTC
By: bartv
Upload went to empty page
By: stannum on Fri, 29 November 2013
1 319 Mon, 02 December 2013 10:26 UTC
By: bartv
2D -> 3D image problem
Image not working, possible upload problem
By: jimad on Fri, 29 November 2013
3 406 Mon, 02 December 2013 10:25 UTC
By: bartv
No unit selector when uploading .X3D or VRML files.
By: wedge on Mon, 25 November 2013
7 616 Tue, 26 November 2013 12:13 UTC
By: wedge
Chrome blocks script on model display page
By: tebee on Fri, 22 November 2013
3 379 Tue, 26 November 2013 07:39 UTC
By: MitchellJetten
Set up shop with markup and shop shows net pricing.
My shop shows net pricing to the public.
By: brianberman on Mon, 25 November 2013
5 332 Mon, 25 November 2013 16:27 UTC
By: Youknowwho4eva
Minimum Density Not Met : API
By: abite on Fri, 22 November 2013
2 318 Sat, 23 November 2013 10:18 UTC
By: Jettuh

New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum
Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.