Home » Community » General Discussion » Solidworks Connection Problem
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
Solidworks Connection Problem [message #46041] Tue, 27 March 2012 17:48 UTC Go to next message
avatar ThePreston6  is currently offline ThePreston6
Messages: 2
Registered: March 2012
Go to all my models
Junior Member
The Shapeways add-in seemed to install into Solidworks fine, but when I attempt to run it, I get an error entitled "Error loading Add-In", which reads:

"Cannot connect to Shapeways. The add-in cannot be loaded. Please make sure that you have an internet connection."

I know that my internet connection is fine and I'm not having problems in any other application. I've attempted restarting both SolidWorks and my computer with no change to the results. I also cannot find any settings in SolidWorks that seems to have any effect.

Do you have any thoughts on how to clear up this problem? Thanks.
Re: Solidworks Connection Problem [message #46043 is a reply to message #46041 ] Tue, 27 March 2012 18:05 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar pfeiffer stylez  is currently offline pfeiffer stylez
Messages: 296
Registered: August 2011
Go to my shop
Senior Member
Which Solidworks version ?
Re: Solidworks Connection Problem [message #46045 is a reply to message #46043 ] Tue, 27 March 2012 18:35 UTC Go to previous message
avatar ThePreston6  is currently offline ThePreston6
Messages: 2
Registered: March 2012
Go to all my models
Junior Member
SolidWorks 2010 (SP 4.0)

 
   
Previous Topic:A pat on the back for Shapeways
Next Topic:What ever happened with the EvD contest for necklaces