Our Gift to You: 20% off your own designs in Strong & Flexible Plastic through Dec 23, with promo code MY2014 · details
Home » Support » 3D Design » Texture problem
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
Texture problem [message #38876] Sat, 19 November 2011 10:08 UTC Go to next message
avatar focomoso  is currently offline focomoso
Messages: 11
Registered: April 2011
Go to my shop
Junior Member
Hi,

I'm having trouble with the texture not showing up on a few seemingly random faces. I narrowed the problem down to the simplest shape here:

http://www.shapeways.com/model/385058/hand_test_00.html?gid= ug

The gray tris don't show up in 3ds max or in my .wrl viewer.

Anyone have any thoughts?
Re: Texture problem [message #38880 is a reply to message #38876 ] Sat, 19 November 2011 16:24 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar ashiboy  is currently offline ashiboy
Messages: 1
Registered: September 2008
Go to all my models
Junior Member
can't see
Re: Texture problem [message #38896 is a reply to message #38880 ] Sat, 19 November 2011 18:59 UTC Go to previous message
avatar focomoso  is currently offline focomoso
Messages: 11
Registered: April 2011
Go to my shop
Junior Member
So, I figured it out. Two parts of the model intersected (almost infinitesimally) which wiped out all the textures on the intersecting faces.

 
   
Previous Topic:my first print i need help
Next Topic:Dimension wrong

Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.