Introducing 14k Gold, read more on the blog.
Home » Support » Bug Reporting » Models not showing up?
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
Models not showing up? [message #16233] Tue, 17 August 2010 07:15 UTC Go to next message
avatar aceospades1250  is currently offline aceospades1250
Messages: 9
Registered: July 2009
Go to my shop
Junior Member
I've successfully uploaded a few models tonight - I got emails confirming that they are uploading properly, but they aren't showing up in my "My Designs" page.

Not sure what's going on here but it's never happened before.
Re: Models not showing up? [message #16238 is a reply to message #16233 ] Tue, 17 August 2010 07:47 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar Sylook  is currently offline Sylook
Messages: 17
Registered: August 2010
Go to my shop
Junior Member
Yep. I'm having the same problem...
Re: Models not showing up? [message #16239 is a reply to message #16233 ] Tue, 17 August 2010 07:47 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar Inlite  is currently offline Inlite
Messages: 116
Registered: June 2009
Go to my shop
Senior Member
Im getting the same thing... hope its fixed soon
Re: Models not showing up? [message #16240 is a reply to message #16239 ] Tue, 17 August 2010 08:12 UTC Go to previous message
avatar barrys  is currently offline barrys
Messages: 116
Registered: May 2010
Go to all my models
Senior Member
I work here
we are aware of the problem and working on it to fix it asap.


Barry

 
   
Previous Topic:Sound alerts on chat?
Next Topic:model page picture preview