Home » Support » Bug Reporting » Models not showing up?
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
Models not showing up? [message #16233] Tue, 17 August 2010 07:15 UTC Go to next message
avatar aceospades1250  is currently offline aceospades1250
Messages: 9
Registered: July 2009
Go to my shop
Junior Member
I've successfully uploaded a few models tonight - I got emails confirming that they are uploading properly, but they aren't showing up in my "My Designs" page.

Not sure what's going on here but it's never happened before.
Re: Models not showing up? [message #16238 is a reply to message #16233 ] Tue, 17 August 2010 07:47 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar Sylook  is currently offline Sylook
Messages: 17
Registered: August 2010
Go to my shop
Junior Member
Yep. I'm having the same problem...
Re: Models not showing up? [message #16239 is a reply to message #16233 ] Tue, 17 August 2010 07:47 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar Inlite  is currently offline Inlite
Messages: 116
Registered: June 2009
Go to my shop
Senior Member
Im getting the same thing... hope its fixed soon
Re: Models not showing up? [message #16240 is a reply to message #16239 ] Tue, 17 August 2010 08:12 UTC Go to previous message
avatar barrys  is currently offline barrys
Messages: 116
Registered: May 2010
Go to all my models
Senior Member
I work here
we are aware of the problem and working on it to fix it asap.


Barry

 
   
Previous Topic:Sound alerts on chat?
Next Topic:model page picture preview

Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.