Introducing 14k Gold, read more on the blog.
Home » Developers » Shapeways API » POST /models/{modelId}/photos/v1
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
POST /models/{modelId}/photos/v1 [message #70248] Fri, 21 June 2013 10:21 UTC Go to next message
avatar Rafferty  is currently offline Rafferty
Messages: 7
Registered: February 2012
Go to my shop
Junior Member
Hi there,

I'm calling the POST /models/v1 to upload a model, and successfully getting a model Id back.

I'm then trying to POST a rendering of the model using POST /models/{modelId}/photos/v1 - but I get a 404 back. I replace {modelId} with the model Id that I've just received.

Is there a delay between POST /models/v1, and when the modelId it returns becoming available?

Thanks in advance
Re: POST /models/{modelId}/photos/v1 [message #70475 is a reply to message #70248 ] Tue, 25 June 2013 14:41 UTC Go to previous message
avatar ProfessorBeekums  is currently offline ProfessorBeekums
Messages: 25
Registered: February 2013
Go to my shop
Junior Member
I work here
Hi Rafferty,

There is a slight delay between posting a model and being able to access it (the delay is the same as if you had uploaded the model from the website). This delay is due to us running automated checks on the model file to ensure that the model is printable.

You can run a GET /models/{modelId}/v1 to get the model data. There is a printable field that you can look at to see the status of the automated checks.

-Beekey

 
   
Previous Topic:Mini assignment!! I need your help??
Next Topic:POST models/v1