Home » Support » 3D Design » Error
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
icon4.gif  Error [message #5982] Fri, 21 August 2009 13:02 UTC Go to next message
avatar jeroen870  is currently offline jeroen870
Messages: 6
Registered: August 2009
Go to all my models
Junior Member
Hi,

I'm new here, and I have a problem. I designed something in inventor. Now when I upload the stl file I get several error's.
(We could not determine the size and/or volume of your model due to an invalid model structure.)
I've tried MeshLab, but still no succes.

Can someone help me with this?

Grz, Jeroen

Re: Error [message #5988 is a reply to message #5982 ] Fri, 21 August 2009 20:36 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar WiKKiDWidgets  is currently offline WiKKiDWidgets
Messages: 224
Registered: April 2009
Go to my shop
Senior Member
Hmmmm, I have never seen that error before, but I took a look at it and found a few things. First off you had a minor manifold issue. And second, I assumed you wanted this in Milimeters as it was very close to an inch wide (in milimeters) but it was just a tad too thin. I increased the depth by a small margin and the attached version uploadable now (in milimeters).

WiKKiD

Re: Error [message #6016 is a reply to message #5982 ] Sun, 23 August 2009 03:39 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar afrodri  is currently offline afrodri
Messages: 62
Registered: July 2009
Go to my shop
Member
I ran into this error for the first time a few days ago. I couldn't see anything wrong with my model (manifold, normals), so I uploaded in a different format (STL instead of X3D) and that solved the problem.
Re: Error [message #6019 is a reply to message #5982 ] Sun, 23 August 2009 09:00 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar jeroen870  is currently offline jeroen870
Messages: 6
Registered: August 2009
Go to all my models
Junior Member
Tnx! it works!
Re: Error [message #6021 is a reply to message #6019 ] Sun, 23 August 2009 11:40 UTC Go to previous message
avatar WiKKiDWidgets  is currently offline WiKKiDWidgets
Messages: 224
Registered: April 2009
Go to my shop
Senior Member
jeroen870 wrote on Sun, 23 August 2009 09:00

Tnx! it works!


You're very welcome.
Very Happy

 
   
Previous Topic:Taboo, to make my own "ring poem"
Next Topic:Menifold problem