Introducing 14k Gold, read more on the blog.
Home » Support » Bug Reporting » Deleted models showing up in My Models
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
Deleted models showing up in My Models [message #61238] Sat, 02 February 2013 16:36 UTC Go to next message
avatar PenistoneRailwayWorks  is currently offline PenistoneRailwayWorks
Messages: 7
Registered: July 2012
Go to my shop
Junior Member
There seems to be a bug in the My Models page as models I've deleted keep on showing up. They are listed as Not For Sale and don't have a picture associated with them. Also clicking on the model leads to a "Page Not Found" error. This suggests that the models have been deleted but some information has been missed. What's even odder is that if I delete them again then they disappear for a while only to re-appear later.

Example model numbers (in case they'll help to track down the problem) include: 896820, 903252 and 903343 -- these are all private models but anyone debugging the issue should at least be able to use the numbers to check the underlying database to see what's going on.
Re: Deleted models showing up in My Models [message #61268 is a reply to message #61238 ] Sun, 03 February 2013 17:34 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar admin_nathan  is currently offline admin_nathan
Messages: 17
Registered: December 2011
Go to my shop
Junior Member
I code here
Hey PenistoneRailwayWorks,

Thank you for bringing this bug to our attention. We've released a patch specifically for this issue - can you let us know here if everything is working now?

Thanks!
Re: Deleted models showing up in My Models [message #61270 is a reply to message #61268 ] Sun, 03 February 2013 17:37 UTC Go to previous message
avatar PenistoneRailwayWorks  is currently offline PenistoneRailwayWorks
Messages: 7
Registered: July 2012
Go to my shop
Junior Member
Yep, whatever you changed seems to have fixed it, as those deleted models have now disappeared from My Models. If I see the same problem again in the future I'll let you know.

Thanks!

 
   
Previous Topic:Private Models being displayed?
Next Topic:Markup and materials reset on update