Home » Support » Bug Reporting » Listing Issues on My Model Page
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
Listing Issues on My Model Page [message #55843] Wed, 24 October 2012 09:21 UTC Go to next message
avatar abite  is currently offline abite
Messages: 48
Registered: February 2012
Go to my shop
Member
Hi.

I quite like Shapeways' new site UI. Thanks.
However, whenever I delete any models in My Models page, the page numbers doesn't work properly.
If you click on the bottom page numbers after deleting any models, it will drive you to the "http://www.shapeways.com/page-144" page.
Also, if you delete a model on any pages, the current page is changed to the first page.
These issues are somewhat inconvenient.
I hope they can be fixed sooner.

Thanks.
Joe
Re: Listing Issues on My Model Page [message #55858 is a reply to message #55843 ] Wed, 24 October 2012 15:10 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar stonysmith  is currently offline stonysmith
Messages: 2154
Registered: August 2008
Go to my shop
Shapie Expert
moderator
What browser are you using?


Patience, Persistance, Politeness - the 3Ps will help us get us to Perfect Printed Products
Re: Listing Issues on My Model Page [message #55859 is a reply to message #55858 ] Wed, 24 October 2012 15:16 UTC Go to previous message
avatar abite  is currently offline abite
Messages: 48
Registered: February 2012
Go to my shop
Member
Oh.
I am using two computers which are with Windows 7 and Explorer 8 & 9.

 
   
Previous Topic:Updating of 3d 360 view after file revision.
Next Topic:Creator 2d to 3d fails, Browser and OS information inside.

Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.