Home » Support » Bug Reporting » Site re-design bug
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
Site re-design bug [message #51826] Wed, 25 July 2012 12:23 UTC Go to next message
avatar lensman  is currently offline lensman
Messages: 1600
Registered: December 2009
Go to my shop
Shapie Expert
I hope this isn't going to be a trend like the last site re-design...

My shop banner does not display on my Public Shop page, whether I am logged in or not. It displays fine on my editing view of the shop.

Glenn

EDIT: 26th July - Banner is now displaying correctly.

[Updated on: Thu, 26 July 2012 12:54 UTC]


Glenn ------ My Website Third Dimension Jewellery
Re: Site re-design bug [message #51856 is a reply to message #51826 ] Wed, 25 July 2012 17:07 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar Dragoman  is currently offline Dragoman
Messages: 173
Registered: August 2011
Go to my shop
Senior Member
My banner is still there, but my shop logo is gone

Greetings
Karl Heinz

[Updated on: Wed, 25 July 2012 17:07 UTC]

Re: Site re-design bug [message #51863 is a reply to message #51856 ] Wed, 25 July 2012 18:47 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar Dragoman  is currently offline Dragoman
Messages: 173
Registered: August 2011
Go to my shop
Senior Member
Also, there seems to be some problem with the HTML in the description.

http://www.shapeways.com/model/619058/1-300-nakajima-type-91 .html

I use <i></i> tags to italicize part of the text, but it shows it as normal text.

Other tas, e.g. the Wikipedia link still work

Greetings
Karl Heinz
Re: Site re-design bug [message #51864 is a reply to message #51863 ] Wed, 25 July 2012 18:51 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar Youknowwho4eva  is currently offline Youknowwho4eva
Messages: 5564
Registered: September 2008
Go to my shop
Shapie Expert
I work here
What internet program are you using, and version number? This will help track down where issues are.


I learned a long time ago the wisest thing I can do is be on my own side, be an advocate for myself and others like me. -Maya Angelou
michael@shapeways.com Community Advocate
Re: Site re-design bug [message #51881 is a reply to message #51864 ] Thu, 26 July 2012 05:39 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar scientist2010  is currently offline scientist2010
Messages: 21
Registered: October 2010
Go to my shop
Junior Member
I experienced the same problems.

<i></i> and <b></b> tags to make text italic or bold do not work any more. The text is shown as normal.

I use Safari 5.1.5, but I do not think there was a problem with the program, because until the re-design it worked perfectly well.


Thanks for fixing in advance,

Marie
Re: Site re-design bug [message #51885 is a reply to message #51881 ] Thu, 26 July 2012 07:05 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar stop4stuff  is currently offline stop4stuff
Messages: 3118
Registered: June 2010
Go to my shop
Shapie Expert
Instead of <b></b>, use <strong></strong> for bold text, which is supported in Shapeways model pages description. More info about other tags can be found at http://www.w3schools.com/html5/tag_i.asp

For <i></i>, not sure about that as it is recommened to use another method, maybe hack Shapeways stylesheet for the appropriate style or include font-style:italic into the description if that's supported.

[edit]lol... the 'i' tags I used within the paragraph above have been ignored = stylesheet overide - quote this post and you'll see where there should be italics

[Updated on: Thu, 26 July 2012 07:07 UTC]

Re: Site re-design bug [message #51890 is a reply to message #51881 ] Thu, 26 July 2012 09:06 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar stop4stuff  is currently offline stop4stuff
Messages: 3118
Registered: June 2010
Go to my shop
Shapie Expert
<SPAN style="FONT-STYLE: italic">Something here</SPAN> works for italics in model page description Smile

[Updated on: Thu, 26 July 2012 09:07 UTC]

Re: Site re-design bug [message #51896 is a reply to message #51890 ] Thu, 26 July 2012 12:13 UTC Go to previous message
avatar scientist2010  is currently offline scientist2010
Messages: 21
Registered: October 2010
Go to my shop
Junior Member
Thank you!!

Your solution for italic text works very well.
The tip using <span> for everything is great. I tried different things and found that <strong></strong> is really the replacement of <b></b.

Howsoever, it works!

Greetings,
Marie

 
   
Previous Topic:Forum titles are blank
Next Topic:Price difference in € and Site fails!

Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.