Home » Support » Bug Reporting » Some bugs; 'Not for sale', 'my shop', safari
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
Some bugs; 'Not for sale', 'my shop', safari [message #9349] Thu, 28 January 2010 18:22 UTC Go to next message
avatar bennokr  is currently offline bennokr
Messages: 23
Registered: April 2009
Go to my shop
Junior Member
Hi Shapeways,

I have some bugs to file, I hope you can channel them to the people responsible Wink I'm using Safari 4.0.3 on a Macbook, OS X 10.5.8.

1) I'll start with the most important one. Today I became a co-creator by clicking one button, which is very very cool, thanks for that. The image upload is also awesome, because I was the one who asked for it and even made something now useless at bennokruit.nl/shapeways. I'm really looking forward to co-creating some models, but I have the problem that the models I selected are now suddenly 'Not For Sale'! Which is really weird because I hadn't selected that. In the model page they're still on 'show and allow ordering' and they're 'availably to all'. Also, on the model page itself, they can be ordered and customized, so it's just a thumbnail display problem.
Now I'm looking at it, more people have this problem! Sometimes I see 'not for sale' but if you click on the thumbnail, there's no problem!
EDIT: And suddenly, it's solved! There's no problem now. I don't know if you solved it or if it's when the models are really fresh. What's going on?
EDIT2: Problem's back again.

2) I can't edit my shop on http://www.shapeways.com/myshop in Safari, but it works in Firefox.

3) In the menu 'my designs' it still says 'Open a shop' in stead of 'My Shop'. I have to manually enter shapeways.com/shops/benno or shapeways.com/myshop in the URL bar of my browser to edit my shop.

4) Sometimes the page is really wide, but I don't know exactly when this happens. It's unpredictable.

5) I can only upload one file to my forum message. I had another one to show you it still says 'open a shop'.

Thanks for the great coolness of shapeways, but have a look at these Smile
- Benno

  • Attachment: Picture 1.png
    (Size: 51.12KB, Downloaded 88 time(s))

[Updated on: Thu, 28 January 2010 23:07 UTC]

Re: Some bugs; 'Not for sale', 'my shop', safari [message #9352 is a reply to message #9349 ] Thu, 28 January 2010 19:41 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar dadrummond  is currently offline dadrummond
Messages: 246
Registered: August 2008
Go to my shop
Senior Member
I'm currently experiencing the "Not for sale" bug you mention in #1, and have written to service@shapeways.com about it. Just wanted to post here to say that others are having the problem.


------------------
Elytra on Shapeways: http://www.shapeways.com/shops/elytra
Re: Some bugs; 'Not for sale', 'my shop', safari [message #9354 is a reply to message #9352 ] Thu, 28 January 2010 21:30 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar arno  is currently offline arno
Messages: 108
Registered: January 2009
Go to all my models
Senior Member
Hi,

Thanks for your feedback. We'll look into your issues, but for most I'' postpone till business hours Wink

But I already do have some background information:

The information about models that we show in the galleries are coming from a cache so the webpages are build up quicker.

When you view the details of a model, that is the direct data (not cache). The cache is updated every seven minutes. So if you make a change to your model details, it takes at most seven minutes before the model in the gallery (or shop, or my designs) is updated too.

I'll need to look up why you get the 'not for sale' in the mean time. And will also follow-up on the other items.

Thanks, kind regards, Arno
Re: Some bugs; 'Not for sale', 'my shop', safari [message #9360 is a reply to message #9354 ] Thu, 28 January 2010 23:09 UTC Go to previous message
avatar bennokr  is currently offline bennokr
Messages: 23
Registered: April 2009
Go to my shop
Junior Member
dadrummond, thanks for being in the same boat Smile
Another one: http://www.shapeways.com/forum/index.php?t=msg&goto=9361

Hey Arno,

Thanks for your reply. In the mean time the problem's back again so there's really something weird going on.

- Benno

[Updated on: Thu, 28 January 2010 23:14 UTC]


 
   
Previous Topic:Bugs & Feedback
Next Topic:Thank You Shapeways!