Home » Support » Bug Reporting » Please check upload system (Rendered Image)
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
Please check upload system (Rendered Image) [message #77205] Mon, 21 October 2013 14:39 UTC Go to next message
avatar abite  is currently offline abite
Messages: 48
Registered: February 2012
Go to my shop
Member
Hi Shapeways,

From one or two hours ago, the rendered image of uploaded models is not being generated.
Therefore, any upload models do not come out on 'My Models' page.
Please check it sooner.

Regards,

Joe.
Re: Please check upload system (Rendered Image) [message #77206 is a reply to message #77205 ] Mon, 21 October 2013 14:43 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar MitchellJetten  is currently offline MitchellJetten
Messages: 640
Registered: June 2011
Go to all my models
Senior Member
I work here
Could you let me know the Model ID of those models?
(you can find the number in the URL)

This way we can investigate this + repair it Smile


Kind regards,

Mitchell Jetten
Customer Service Coordinator
Shapeways
Re: Please check upload system (Rendered Image) [message #77207 is a reply to message #77206 ] Mon, 21 October 2013 14:50 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar abite  is currently offline abite
Messages: 48
Registered: February 2012
Go to my shop
Member
Hi Mitchell,

There are many files that have been uploaded and have the issue.
The model ID of one among them is 1431241.

Thanks for checking.

Joe.

[Updated on: Mon, 21 October 2013 16:51 UTC]

Re: Please check upload system (Rendered Image) [message #77211 is a reply to message #77207 ] Mon, 21 October 2013 15:02 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar abite  is currently offline abite
Messages: 48
Registered: February 2012
Go to my shop
Member
Now, the calculating price system shows Endless Processing again.
This same issue happens so often recently.
Most of the models I uploaded do not have errors. It is due to the system issue.
Please check my other posts in this forum.
I am one of the people who have mentioned this almost same issue every time.

Joe.

[Updated on: Mon, 21 October 2013 15:49 UTC]

Re: Please check upload system (Rendered Image) [message #77214 is a reply to message #77211 ] Mon, 21 October 2013 15:24 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar Vidalcris  is currently offline Vidalcris
Messages: 168
Registered: March 2012
Go to my shop
Senior Member
Yeah same here, again the system look crashed Wink


Re: Please check upload system (Rendered Image) [message #77224 is a reply to message #77214 ] Mon, 21 October 2013 16:14 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar mkroeker  is currently offline mkroeker
Messages: 1703
Registered: June 2012
Go to all my models
Shapie Expert
At the rate this is happening, their systems guys will not need to wear any masks this halloween Shocked
Re: Please check upload system (Rendered Image) [message #77231 is a reply to message #77224 ] Mon, 21 October 2013 17:33 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar abite  is currently offline abite
Messages: 48
Registered: February 2012
Go to my shop
Member
Thanks a lot, Mitchell.

It seems to be fixed. I appreciate your prompt action.
Cheers!

Joe.
Re: Please check upload system (Rendered Image) [message #77259 is a reply to message #77205 ] Mon, 21 October 2013 21:01 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar MrNibbles  is currently offline MrNibbles
Messages: 103
Registered: August 2012
Go to my shop
Senior Member
Update: Never mind, fixed. I opened the link from my e-mail that said the part was updated, edited it, and simply hit Update for the viewage and sellage settings, which were still set for viewage and sellage. That resulted in the thing becoming revisible!


xxxxxxxxxxxxxxxxxx
I updated a model a little while ago but now I can't even see it in my model list. Hopefully this is just a system delay issue. I have no clue what the model number is...

[Updated on: Mon, 21 October 2013 22:19 UTC]

Re: Please check upload system (Rendered Image) [message #77661 is a reply to message #77211 ] Mon, 28 October 2013 02:36 UTC Go to previous message
avatar abite  is currently offline abite
Messages: 48
Registered: February 2012
Go to my shop
Member
abite wrote on Mon, 21 October 2013 15:02

Now, the calculating price system shows Endless Processing again.
This same issue happens so often recently.
Most of the models I uploaded do not have errors. It is due to the system issue.
Please check my other posts in this forum.
I am one of the people who have mentioned this almost same issue every time.

Joe.


This happens again now.
Please check the system.

Joe.

 
   
Previous Topic:XYZ problems
Next Topic:nothing is loading or saving on anything

Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.