Home » Support » Buying » UPS has lost shipment! been waiting for weeks for parts, no response from Customer service yet.
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
UPS has lost shipment! been waiting for weeks for parts, no response from Customer service yet. [message #64877] Tue, 26 March 2013 01:04 UTC Go to next message
avatar cadsmith  is currently offline cadsmith
Messages: 4
Registered: June 2010
Go to all my models
Junior Member
I emailed Shapeways customer service over the weekend and asked them to open a trace on the package with UPS, so far no reply . I ordered silver on Feb 28th, shipped March 18th. I really need these parts is there anyone who can help me? when you ship are the packages insured?

Thanks

Thomas
Re: UPS has lost shipment! been waiting for weeks for parts, no response from Customer service yet. [message #64888 is a reply to message #64877 ] Tue, 26 March 2013 09:12 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar bartv  is currently offline bartv
Messages: 1670
Registered: December 2007
Go to my shop
Senior Member
So sorry to hear that Thomas! I've made sure your case will be handled by our US customer service team today.

Feel free to contact me on bart@shapeways.com if you have any questions.

Bart


Community Manager Europe | Shapeways
Re: UPS has lost shipment! been waiting for weeks for parts, no response from Customer service yet. [message #64918 is a reply to message #64888 ] Tue, 26 March 2013 15:49 UTC Go to previous message
avatar cadsmith  is currently offline cadsmith
Messages: 4
Registered: June 2010
Go to all my models
Junior Member
Where do we go from here? I needed these parts weeks ago. Are they shipped insured? I cant wait another month or more for them. Can you just rerun them asap so i can get my jobs done? Please let me know your policy on this. I'm sure everyone would like to know.

Thanks Thomas

 
   
Previous Topic:Order "All done!" but not shipped?
Next Topic:Canadian C.O.D. Experiences