Home » Support » Bug Reporting » Forum bug?
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
Forum bug? [message #55728] Sat, 20 October 2012 22:11 UTC Go to next message
avatar Bunrattypark  is currently offline Bunrattypark
Messages: 120
Registered: February 2011
Go to my shop
Senior Member
Is there a bug in your forum package? I have four new threads opened in error. Each time, I got a timeout message, not realising that the threads posted anyway. Please delete the superfluous threads.

[Updated on: Sat, 20 October 2012 22:15 UTC]

Re: Forum bug? [message #55763 is a reply to message #55728 ] Mon, 22 October 2012 14:31 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar Youknowwho4eva  is currently offline Youknowwho4eva
Messages: 5315
Registered: September 2008
Go to my shop
Senior Member
I work here
I was wondering why I was deleting so many double posts last week. We'll look into it further.


Your friendly neighborhood Moderman
michael@shapeways.com
Re: Forum bug? [message #55784 is a reply to message #55763 ] Mon, 22 October 2012 22:17 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar bvr  is currently offline bvr
Messages: 107
Registered: November 2010
Go to my shop
Senior Member
yeppers, i just posted 2 extra threads too
bvr


Buffalo, 360° @ a time
Re: Forum bug? [message #55917 is a reply to message #55728 ] Thu, 25 October 2012 14:27 UTC Go to previous message
avatar Youknowwho4eva  is currently offline Youknowwho4eva
Messages: 5315
Registered: September 2008
Go to my shop
Senior Member
I work here
What browser and OS are you guys using?


Your friendly neighborhood Moderman
michael@shapeways.com

 
   
Previous Topic:WRL upload changed for the worse ?
Next Topic:Trouble downloading shop csv file.

Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.