Now Through Sunday Night. Black Friday Deals & Free Shipping! See the deals.
Home » Community » Shapeways Shops » No results in my models?
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
No results in my models? [message #52930] Tue, 21 August 2012 08:10 UTC Go to next message
avatar macouno  is currently offline macouno
Messages: 113
Registered: April 2008
Go to my shop
Senior Member
Hia...

Ok so I have a weird shop, full of old models that were generated on my own site and uploaded through the api. (there were aroudn 2600 of em).

I've been deleting them bit by bit because I'd love to clean up my shop and use it as a normal one, and don't want to start a fresh account... sadly there's no select/delete all function... (might be an idea).

The new system is definitely an improvement because it doesn't require a reload of the entire page... but I got this one after deleting maybe 200 models today.... (See the attached image).

And at this point in time there are still 1670 products in my shop... so the page is definitely not correct? Error in the system perhaps? Or some automated way to stop me deleting more than a certain nr at a time???

  • Attachment: noresults.jpg
    (Size: 274.20KB, Downloaded 47 time(s))

Re: No results in my models? [message #52936 is a reply to message #52930 ] Tue, 21 August 2012 14:29 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar bdickason  is currently offline bdickason
Messages: 97
Registered: November 2011
Go to my shop
Member
I work here
Hi Macuono,

This looks like one of those little lingering bugs in the attic of Shapeways that is so far off the beaten path that noone has yet experienced it Razz

I was able to reproduce this in my shop on our test environment - it seems that if you have over 1,000 models and delete a TON of models, the 'my models' interface just runs out.

For the time being you can fix this by refreshing the page (please let me know if this does not work), and we probably won't get around to fixing this one for a while as we have some really high priority stuff on the todo list right now!

Either way I've logged it for eventual fixing Smile


Director of Product - Shapeways
Re: No results in my models? [message #52938 is a reply to message #52936 ] Tue, 21 August 2012 14:43 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar macouno  is currently offline macouno
Messages: 113
Registered: April 2008
Go to my shop
Senior Member
Hi,

Sorry, that wasn't it. I tried refreshing... also with ctrl + F5. I even tried opening the page in a completely different browser... still get exactly the same result.

Disabling cache completely doesn't help either. So I'm afraid its not on my end. Maybe my account is tagged in the database?

BTW... if it's just because there's so many models. Please feel free to remove all models in my shop/account that have either "ship" or "ring" in their names, that would actually help anyway... then there should be only a dozen left Wink
Re: No results in my models? [message #52961 is a reply to message #52938 ] Wed, 22 August 2012 03:34 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar bdickason  is currently offline bdickason
Messages: 97
Registered: November 2011
Go to my shop
Member
I work here
Argh! We'll look into this shortly.


Director of Product - Shapeways
Re: No results in my models? [message #53236 is a reply to message #52961 ] Mon, 27 August 2012 21:07 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar macouno  is currently offline macouno
Messages: 113
Registered: April 2008
Go to my shop
Senior Member
eek... so eh... I have some new stuff to upload... and... still nothing in "my models"...

Actually... I uploaded something just now... and eh... since there's no direct link the notification e-mail. I have no way to get to it to order a test print...

I hope you guys don't have this issue too low on the priority list..

UPDATE: Ah wait... I can get to my model through the notification e-mail after all. Still can't get to my models though.

[Updated on: Tue, 28 August 2012 12:08 UTC]

Re: No results in my models? [message #53295 is a reply to message #53236 ] Wed, 29 August 2012 09:37 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar macouno  is currently offline macouno
Messages: 113
Registered: April 2008
Go to my shop
Senior Member
Hey it works again! How cool!

Did you guys fix the bug? Or... should I still be very careful about how much stuff I delete in one session? Wink
Re: No results in my models? [message #53352 is a reply to message #52930 ] Thu, 30 August 2012 07:38 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar macouno  is currently offline macouno
Messages: 113
Registered: April 2008
Go to my shop
Senior Member
Got a related issue.

This model has apparently been partially removed only: http://www.shapeways.com/model/354926/
It's still in my shop... but the actual file/model/item can no longer be found.

In this case... it doesn't have to be fixed... maybe one should look into how this could have happened... but for me... just remove it please Wink
Re: No results in my models? [message #53360 is a reply to message #52930 ] Thu, 30 August 2012 12:57 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar Youknowwho4eva  is currently offline Youknowwho4eva
Messages: 5689
Registered: September 2008
Go to my shop
Shapie Expert
I work here
If it weren't for extreme users like you, these bugs would forever lay dormant!


I learned a long time ago the wisest thing I can do is be on my own side, be an advocate for myself and others like me. -Maya Angelou
michael@shapeways.com Community Advocate
Re: No results in my models? [message #53363 is a reply to message #53295 ] Thu, 30 August 2012 14:22 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar bdickason  is currently offline bdickason
Messages: 97
Registered: November 2011
Go to my shop
Member
I work here
macouno wrote on Wed, 29 August 2012 09:37

Hey it works again! How cool!

Did you guys fix the bug? Or... should I still be very careful about how much stuff I delete in one session? Wink


We THINK we fixed it!! We tried deleting 1,000 items from our shop in 10 minutes, as we figured this was the most anyone could delete by hand. Razz

I'll look into the partial removal from your shop as well.


Director of Product - Shapeways
Re: No results in my models? [message #53371 is a reply to message #53363 ] Thu, 30 August 2012 16:07 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar macouno  is currently offline macouno
Messages: 113
Registered: April 2008
Go to my shop
Senior Member
LOL,

Good going... I'll go and test it right now Wink

Thanks guys!
Re: No results in my models? [message #53427 is a reply to message #52930 ] Fri, 31 August 2012 14:24 UTC Go to previous message
avatar macouno  is currently offline macouno
Messages: 113
Registered: April 2008
Go to my shop
Senior Member
Ok... wow... that was an experience...

I'm all clean... or my shop is now!

Only one problem! This model still appears on "my models", but has no thumb and can not be removed (just like before): http://www.shapeways.com/model/349576/

edit -> Wait.. another one just popped up: http://www.shapeways.com/model/346990/

edit 2 -> Hmm a couple are even just still in my shop, but not in my models, see here (errors with the thumbs): http://www.shapeways.com/shops/macouno

Other than that... great, no problems! Time to get some new stuff in there!

Thanks guys!

EDIT 3 --> ALL FIXED NOW! Thanks heaps... I really appreciate the effort folks!

[Updated on: Sun, 02 September 2012 22:08 UTC]


 
   
Previous Topic:Shop images, change in resolution guide?
Next Topic:Rate dollar - euro

Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.