Home » Support » Bug Reporting » New models not showing
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
New models not showing [message #47771] Wed, 02 May 2012 18:50 UTC Go to next message
avatar replicaprops  is currently offline replicaprops
Messages: 12
Registered: March 2011
Go to my shop
Junior Member
Anyone else having this problem?
I even tried uploading a previously successful printed model a second time to verify and it has not showed up. Been about an hour since upload.
Re: New models not showing [message #47779 is a reply to message #47771 ] Wed, 02 May 2012 19:48 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar replicaprops  is currently offline replicaprops
Messages: 12
Registered: March 2011
Go to my shop
Junior Member
Looks like it is working now
Re: New models not showing [message #47805 is a reply to message #47771 ] Thu, 03 May 2012 10:34 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar ChristelH  is currently offline ChristelH
Messages: 55
Registered: October 2010
Go to my shop
Member
I work here
Hi,

Could you please confirm if it is working? If not, please send an email to service@shapeways.com so we can help you further with this.

Thanks,
Christel Hagens
Customer Service Agent
www.shapeways.com
Re: New models not showing [message #47852 is a reply to message #47805 ] Fri, 04 May 2012 04:15 UTC Go to previous message
avatar klware  is currently offline klware
Messages: 1
Registered: April 2012
Go to all my models
Junior Member
Still having the same problem.

Email sent

[Updated on: Fri, 04 May 2012 04:51 UTC]


 
   
Previous Topic:4/25 Release Notes
Next Topic:UPDATE DEFAULT RENDERING