Home » Support » Bug Reporting » Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45311 is a reply to message #45161 ] Sun, 11 March 2012 14:15 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar CGD  is currently offline CGD
Messages: 218
Registered: April 2009
Go to my shop
Senior Member
One more bug:

After updating an existing model file, it returns you to a 404 page.

Tried that several times.

CGD
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45313 is a reply to message #45161 ] Sun, 11 March 2012 14:37 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar Bunrattypark  is currently offline Bunrattypark
Messages: 120
Registered: February 2011
Go to my shop
Senior Member
I never liked the ratings stars, I thought they were a bit misleading and rather stupid. I see now they are disabled, but why do five stars appear on the models list page, if they are not to be used? Surely they should be erased altogether?

Edit, they don't appear on individual model pages, but do appear on the model lists. It is all rather confusing and ill thought out. Why can't these web pages be made simple, simple, simple, instead of filling every bit of space with confusing and contradictory stuff?

[Updated on: Sun, 11 March 2012 14:41 UTC]

Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45322 is a reply to message #45161 ] Sun, 11 March 2012 19:16 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar SturdyPeasantWoman  is currently offline SturdyPeasantWoman
Messages: 44
Registered: January 2012
Go to my shop
Member
Yes, I see someone else reported that the "remember me" feature is not working. That's true for me, too. Also the complaint about the distortion of the photograph of the item. Crying or Very Sad

What I would like to do is be able to set a default for the display of my items to always show the newest first, please.

Oh, BTW, while you're fiddling with things, is there a way to show what a ring or earrings will look like without a person having to order the item first? If it doesn't look right when it's uploaded, then a person could immediately delete it and try again, which would save a lot of time and especially money.

OR please try to find a way to show which jpg or whatever was loaded to make that ring or earrings, or let me give it a name, so I can at least tell which is which if I can't afford to order it right away!

I have accidentally ordered three or four things twice because I couldn't tell which design it was and didn't remember if I'd ordered it or not, since there's no way to tell them apart, and didn't find out will they both arrived. I don't really want to have to buy a bunch of test rings or earrings to see if my design worked. Money is not that plentiful.


I know you guys are working on all this stuff, and I appreciate that, but wow, am I frustrated at not being able to create! Please hurry, at least on the Popper feature, since that's all I can do for now.

Thanks for your time!
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45323 is a reply to message #45322 ] Sun, 11 March 2012 19:19 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar SturdyPeasantWoman  is currently offline SturdyPeasantWoman
Messages: 44
Registered: January 2012
Go to my shop
Member
(That should have been "till" they arrived in my previous post.)

And the other bug I have found is there is no place to click "save" when making rings or earrings anymore.


Thanks again.
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45325 is a reply to message #45323 ] Sun, 11 March 2012 19:28 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar SturdyPeasantWoman  is currently offline SturdyPeasantWoman
Messages: 44
Registered: January 2012
Go to my shop
Member
Oh, yeah, I almost forgot: There is still no button visible to edit rings or earrings. Mine are saying not for sale, but they are! And I can't change it.

Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45337 is a reply to message #45161 ] Sun, 11 March 2012 21:45 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar Youknowwho4eva  is currently offline Youknowwho4eva
Messages: 5302
Registered: September 2008
Go to my shop
Senior Member
I work here
Thanks for making us aware of your issues. If you are the last to post, please edit your previous post to add you your new findings. This makes things a little easier to go through.


Your friendly neighborhood Moderman
michael@shapeways.com
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45370 is a reply to message #45337 ] Mon, 12 March 2012 19:50 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar richgain  is currently offline richgain
Messages: 42
Registered: August 2008
Go to my shop
Member
Really struggling with this new release. Sad
The biggest problem is that the "front window" of my microcubology shop (which I spent ages updating for a new 2012 look) is now showing customers a 'Default' view of some really old models that are not even for sale! I can force it to show me the latest models by changing Sort from 'Default' to 'Newest', but that only affects what I see, not what my customers see. There appears to be no way in Shop Settings to control the Default view.
Default used to mean 'the order that I define in my product inventory'. It doesn't seem to mean that any more.

The second annoyance is that I can no longer do any sort of shop management on my iPhone - I can't even log in. Viewing the shop as a 'non-logged in' customer, I can't change the Sort selector to get to my new models because that doesn't work either. Browsing on the iPhone used to be easy; now it's impossible.

Thirdly, Product Inventory Management (the old one that works) doesn't work any more. The link is there but clicking it does nothing. My latest model is at the end of the inventory (that's where they get added) - I want it right at the top, so people can find it. Using the old inventory management I would just navigate to the last page and click one button on the new model to move it to the beginning. New Product Inventory Management not only takes an age to load, but apparently I can only move an item up one row at a time, after which I have to wait while the table redraws. Can I really be expected to repeat this over 70 times to move one model to the front page?
I'm using Chrome on the PC and Safari on the iPhone. Is it just me? Am I doing something wrong? I'm curious that none of these points has been mentioned before.
Hoping for better soon.

Richard Gain
microcubology


"a wise man's tools are analogies and puzzles"
Röyksopp - Remind Me
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45371 is a reply to message #45248 ] Mon, 12 March 2012 20:55 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar stannum  is currently offline stannum
Messages: 895
Registered: May 2009
Go to my shop
Senior Member
CGD wrote on Sat, 10 March 2012 15:12

and private link function also no longer works.

Yes, a customer just mailed saying he got that problem. This after a rejection of a model that have been printed 10s of times, so the problematic point has been printed 100s of times; and the rejection was cryptic, because it did not explain the true reason (easy to understand why some get angry about rejections). Luckly that customer has lots of patience, but no idea how long his stock will last (items and patience).

Figuring the key for new items is also rather convoluted, it seems you only get it if enter edit mode and exit it.

Also, the recent uploads gallery is no more.

Edit: attached images in forums are "saved" instead of "viewed" now. And the popup says the file is 20 bytes. The downloaded file is full size.

[Updated on: Mon, 12 March 2012 20:59 UTC]

Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45372 is a reply to message #45371 ] Mon, 12 March 2012 21:12 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar Jettuh  is currently offline Jettuh
Messages: 476
Registered: January 2009
Go to my shop
Senior Member
Hi guys,

- Private models are working again.

- The original sorting order which has been defined by the Product Inventory has been fixed as well.
So the correct models show up again instead of the ones you want somewhere in the back of your shop

- we are working on the product inventory system.
The old version will soon be fixed so you can all easily switch position of the models again.
Until the new product inventory we have to be patience, I'm sorry.

Kind regards,
Mitchell
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45387 is a reply to message #45372 ] Tue, 13 March 2012 02:04 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar ana  is currently offline ana
Messages: 765
Registered: October 2008
Go to my shop
Senior Member
I work here
Hi guys,

In addition to Mitchell's update, here are a few more things which have been fixed, or are currently close to being fixed.

* No login with FB or Twitter - Temporarily disabled (we had issues with this feature and will reimplement it again soon)
* Image Ratio isn't right on the model page - Resolved
* After Posting a forum item, I get logged out - Resolved
* Order Overview spreadsheet not showing - Resolved
* Detail Pictures - Resolved
* Shop Sections Double Spaced - Our designer will take a look at this and weigh in
* Shop Sections no longer lists the # of models - This is a bug and will be resolved shortly.
* No Add to Cart button on Shop - Currently moved to my models. We're assessing the pros and cons of this one.
* Number of Rows shows number of products - Resolved
* Logout redirects to Login page - Resolved
* Comments are not working - Resolved


We devoted resources to debugging over the weekend in order to deal with some of your feedback right away. I know this release has been a painful one, and that we've got a long way to go before we're delivering the kind of releases that you want from us, and that we want from ourselves. I will just reiterate that me and my team are going after the issues relentlessly, and the problems from this release will get solved.

Thanks for your patience,
Ana


Community Manager | Shapeways

Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45389 is a reply to message #45372 ] Tue, 13 March 2012 02:19 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar stannum  is currently offline stannum
Messages: 895
Registered: May 2009
Go to my shop
Senior Member
The customer says he can see private models now, but not allowed to add to the cart, so still no order.
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45390 is a reply to message #45389 ] Tue, 13 March 2012 02:38 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar CGD  is currently offline CGD
Messages: 218
Registered: April 2009
Go to my shop
Senior Member
stannum wrote on Tue, 13 March 2012 02:19

The customer says he can see private models now, but not allowed to add to the cart, so still no order.


Bugger!

As Stannum said, private link worked (take unusually long to work after setting it) but add to cart isn't.
It redirects to this:
index.php?t=getfile&id=15294&private=0

  • Attachment: snap01.jpg
    (Size: 60.08KB, Downloaded 618 time(s))

Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45393 is a reply to message #45161 ] Tue, 13 March 2012 05:51 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar PlainOrb  is currently offline PlainOrb
Messages: 129
Registered: January 2012
Go to my shop
Senior Member
The material problem seems NOT solved yet. I can see the "not visible to public" materials listed beside the model images. I use Chrome and logged out to check this. After a refresh, the "not visible to public" are gone. But visitors will not ever know to refresh. So please take care of this, as I logged out before checking as a visitor.

Also, if a model is not designed with certain material, the price for this material should NOT be listed. Neither publicly nor privately. As this does bring too much confusion.

On " my models " page, the "from" prices are the prices of material I did not select. These prices are useless and meaningless to me. I'm attaching a screenshot of it. The "Not For Sale" model is actually FOR sale. I wonder what happened to it. I think just marked up prices to public and not marked up prices to the shop owner are enough, any other unrelated information will cause confusion.

I like the thumbnails under model's detail image, which encourages visitors to click on. Referrals aside are also encouraging. I would give these a thumb-up !!

[Updated on: Thu, 15 March 2012 15:02 UTC]


Plain Orb
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45411 is a reply to message #45387 ] Tue, 13 March 2012 13:56 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar stop4stuff  is currently offline stop4stuff
Messages: 3109
Registered: June 2010
Go to my shop
Senior Member
After changing the material in the Chopping Cart, the material selector backdrop stays on page, making further shopping cart action impossible without reloading. I'm using IE8.0 on WinXP.
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45414 is a reply to message #45411 ] Tue, 13 March 2012 15:00 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar Fovea3d  is currently offline Fovea3d
Messages: 5
Registered: December 2009
Go to my shop
Junior Member
Hello,

Thank you for your work. I noticed several errors with the display of images and thumbnails with all browsers (Firefox, Iexplorer, Chrome, Opera with WinXP or Vista).

The thumbail images have a wrong ratio, they look squeezed. In fact when displaying thumbnail images alone their ratio is correct but they are only deformed inside the template of the shop.

http://fovea3d.com/shapeways/squeezed.jpg

Thumbnail displayed alone (rightclick show image)

http://fovea3d.com/shapeways/ratio.jpg

2. The new slideshow will not display the images entirely, the right side is now cut on all images.

http://fovea3d.com/shapeways/cut.jpg

3. The full screen slideshow button is disabled now. This function was cool.

4. I also noticed that my sessions are not recorded anymore, I need to login every time I return to my shop.

Thank you,

Alain
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45430 is a reply to message #45161 ] Tue, 13 March 2012 19:10 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar lensman  is currently offline lensman
Messages: 1525
Registered: December 2009
Go to my shop
Senior Member

1) Some models on the My Models pages are shown as "Not For Sale" and should be. When I click on editing the model I see that it is shown as Public and Available for Sale. I've run into at least five of these on the first two pages of my models. Here's a LINK to just one of them.

2) Mentioned in an old thread today: Myself and another member having problems with models marked as private and customer not being able to add item to their cart. We had to mark the item as Public before the customer could do so.

Okay, I lied, third problem has been ongoing for a while now. Super slow loading pages. I frequently have to cancel the page load and click to re-start it. Frequently a few times. If I leave the page loading I often go from another tab in my browser and visit another site only to come back and see that the Shapeways page still hasn't loaded! I'm pretty sure this is a direct result of the exponential growth that Shapeways is going through - perhaps you need more server space?!

Edit: Just seconds ago had email from customer saying she could now add the previously private model but seemed to be waiting forever for the PayPal page to load. I know this by itself doesn't indicate a SW problem but it does show what I myself have noticed a lot.

Glenn

[Updated on: Tue, 13 March 2012 19:18 UTC]


Glenn ------ My Website Third Dimension Jewellery
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45449 is a reply to message #45295 ] Tue, 13 March 2012 22:30 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar Maundy  is currently offline Maundy
Messages: 124
Registered: January 2012
Go to my shop
Senior Member
Hi,
I dont know if this is just coincidence however 2 of my new product's view count's were increasing but they have both seemed to have jammed at 100 views when clicking on the personalize button to view the number of views, this might be to do with the update.
Hope this makes sense.
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45453 is a reply to message #45449 ] Tue, 13 March 2012 23:48 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar ana  is currently offline ana
Messages: 765
Registered: October 2008
Go to my shop
Senior Member
I work here
Hey guys,

Thanks to those who brought up additional bugs (or re-emphasized old ones) since my last post. I'm making sure they get logged. As I mentioned yesterday, we worked through the weekend on bug fixes, and are continuing to work on getting all issues resolved.

Here's a look at our most recent bug fixes:

* Updating username & email address for my account doesn't work - This is now fixed.
* Default sort order missing from My Models - This is fixed. You can now view your models in the same order as they appear in you shop via the default option in your sort drop down. Per community request My Models page is being sorted by Newest when you first go to it. Therefore, you will see the newest models you have uploaded first until you change the sort option.
* Latest blogs & latest forum posts on homepage displayed as undefined - This is now fixed.
* Staff picks are staying static - Fixed.
* Private links not visible - This has been fixed. Customers are also now able to purchase via private links.
* Image Popper - This is now fixed.
* Country code set to unknown - This is now fixed.
* Google Analytics not added to Product Detail Pages - This issue is fixed.
* When no images are present view defaults to 3D render - Fixed. This now defaults to 3D render IMAGE.
* Caption Bar displayed when no caption is present - Fixed. This no longer happens.
* Uploading / editing a new file from product detail page causes a 404. - This is now fixed.

I will continue to keep you all updated on our progress as we go.

Thanks again,
Ana


Community Manager | Shapeways

Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45457 is a reply to message #45453 ] Wed, 14 March 2012 00:20 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar stannum  is currently offline stannum
Messages: 895
Registered: May 2009
Go to my shop
Senior Member
Private items get linked as public in the cart (keyless).

Descriptions get cut at some point and just show "html>".
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45470 is a reply to message #45161 ] Wed, 14 March 2012 02:39 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar fakebusker83  is currently offline fakebusker83
Messages: 16
Registered: February 2011
Go to my shop
Junior Member
Weighing in...

I face many of the problems already stated above, and the ones that really bugged me are the horribly stretched thumbnails and the cropped model images. I really would like a return to the old method of retaining the aspect ratio of pictures and doing a resize to fit the frame.

Problems not mentioned so far (to my knowledge) are:

- I like to use Facebook to advertise designs, and I like the thumbnail that appears on Facebook whenever I share a link to a Shapeways model. As of this new update thumbnails don't appear on Facebook.

- I don't mind the 'from' price showing on My Models, but the price shown is not even accurate to my cheapest material. Thankfully these prices are invisible to the public, but I'd appreciate some consistency.

- Not only does the 'Remember me' checkbox doesn't work, the site logs me out after too short a period of inactivity. I had to remember to 'cmd-c' this post just in case I was logged out while typing this.

- Minor gripe, but the UI style for 'edit product' modes look different off and on.

The good:

Bugs aside, I love the new picture display UI on the model page. The 3D view especially is not flashy, but it's robust and serves its purpose.

Looking forward to having all the bugs fixed. The site will look nice when it's at its 100%.

[Updated on: Wed, 14 March 2012 02:41 UTC]

Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45475 is a reply to message #45453 ] Wed, 14 March 2012 03:48 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar cadalu  is currently offline cadalu
Messages: 94
Registered: February 2011
Go to all my models
Member
Edit - I am now successfully popping, thank you!

Strange thing, If I hit the back button after being directed to the model upload page after popping, the image popper doesn't work, but if I reload it from the create menu, no problems.

I also dig how fast the product page now switches from edit to normal mode, makes downloading your own models a little less painful.

[Updated on: Wed, 14 March 2012 17:46 UTC]

Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45489 is a reply to message #45161 ] Wed, 14 March 2012 13:07 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar CGD  is currently offline CGD
Messages: 218
Registered: April 2009
Go to my shop
Senior Member
I'm going to put this in as a bug, a bug that needed to be fixed long long time ago.

Why there is no "Add to Favorites" button for private linked models?
You don't want these customers who order private links to come back for more?

And, yes, I am not in a good mood, because a client just tell me that he has lost all his private links to reorder my models.

[Updated on: Wed, 14 March 2012 13:50 UTC]

Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45495 is a reply to message #45161 ] Wed, 14 March 2012 15:33 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar CGD  is currently offline CGD
Messages: 218
Registered: April 2009
Go to my shop
Senior Member
More bug regarding private link:

Old private links, like older than Sept 2010 have lost their private link setting. When Edit Page is turned on, the private link setting area has no wordings:
index.php?t=getfile&id=15327&private=0

  • Attachment: snap01.jpg
    (Size: 77.32KB, Downloaded 435 time(s))

Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45510 is a reply to message #45495 ] Wed, 14 March 2012 19:40 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar ChristianA  is currently offline ChristianA
Messages: 43
Registered: January 2012
Go to my shop
Member
I work here
Hey GCD - Would you be able to provide me with the model IDs for which private links are no longer available for? That would help us track down the issue - thanks!
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45511 is a reply to message #45475 ] Wed, 14 March 2012 19:42 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar ChristianA  is currently offline ChristianA
Messages: 43
Registered: January 2012
Go to my shop
Member
I work here
Cadalu - is this behavior consistent? I wasn't able to reproduce it myself. Want to make sure it's taken care of!
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45533 is a reply to message #45510 ] Thu, 15 March 2012 02:57 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar CGD  is currently offline CGD
Messages: 218
Registered: April 2009
Go to my shop
Senior Member
ChristianA wrote on Wed, 14 March 2012 19:40

Hey GCD - Would you be able to provide me with the model IDs for which private links are no longer available for? That would help us track down the issue - thanks!


Here you go:
156875 - This model was uploaded on 20 Sep 2010. And models below are older than that.
156872
156180
144221
143984
141787
90375
90187
80606
80330
58601

For comparision, 158392 was uploaded on 7 Nov, 2010, and still works.

One word on model ID. Right now there is no way to know of a model's ID unless it is in edit mode and looked at the URL. (Or did I missed something?) This is especially inconvenient when receiving a models shipped message in which only the model ID is shown. In order to see what models were actually shipped, I have to open every possible model and enter edit mode.
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45534 is a reply to message #45533 ] Thu, 15 March 2012 03:20 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar stonysmith  is currently offline stonysmith
Messages: 1857
Registered: August 2008
Go to my shop
Senior Member
moderator
ChristianA wrote on Wed, 14 March 2012 19:40

This is especially inconvenient when receiving a models shipped message in which only the model ID is shown.


I can assure you that this is being worked on.

Until then, if you go to "My Shop" and download the Markup CSV file, where you can see all the Model#'s, the full Model Name, and the status (public/private) of every model in your shop.


Patience, Persistance, Politeness - the 3Ps will help us get us to Perfect Printed Products
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45536 is a reply to message #45533 ] Thu, 15 March 2012 03:44 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar stannum  is currently offline stannum
Messages: 895
Registered: May 2009
Go to my shop
Senior Member
Here model id is always part of URLs, so hovering in the shop list or doing many other things shows the number. Or do you mean something else?

Edit: typo

[Updated on: Thu, 15 March 2012 03:44 UTC]

Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45539 is a reply to message #45536 ] Thu, 15 March 2012 05:01 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar CGD  is currently offline CGD
Messages: 218
Registered: April 2009
Go to my shop
Senior Member
stannum wrote on Thu, 15 March 2012 03:44

Here model id is always part of URLs, so hovering in the shop list or doing many other things shows the number. Or do you mean something else?

Edit: typo



Okay, thanks, I see it now. But still, you have to hover above every model in order to detect which model was the one mentioned in the Models Shipped message? Would it be easier if the ID is shown below the model name? It is not a secret? If it is a secret then just show it in the owner's view.
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45542 is a reply to message #45539 ] Thu, 15 March 2012 05:59 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar stannum  is currently offline stannum
Messages: 895
Registered: May 2009
Go to my shop
Senior Member
Yeah... It seems to be a trend of modern web, lots of clicks and hovers, because there is some idea that showing info would be crowding. Take the current listing: lots of white space... and a frame like if the spacing was not enough separation. Then "by You" all over the place, a redundant fact in this case. Next a tag showing not for sale, even if some are for sale (privately, but still for sale). So as suggested by stonysmith, get the CSV, all the info and you can twist it as you prefer.

Speaking of showing state (private/public), now all items "not for sale" seem to have a key attached in URL, no matter if private sale or only for creator. Bug? Feature?

And continuing, what does "From $$$" mean? The price is different to any of the provided in the material list, even if adjusted for VAT. What is the magic variable that makes things match?

OK, enough confusion for today. >_<
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45548 is a reply to message #45161 ] Thu, 15 March 2012 08:12 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar PlainOrb  is currently offline PlainOrb
Messages: 129
Registered: January 2012
Go to my shop
Senior Member
Hi, I've noticed another bug in shop section.

I added a section named "USB", and I could see "USB" option in the section selector in my model's edit page, I could even select this option. But "USB" option is not shown after log out. I mean, visitors can not see this option in my shop's section list.


Plain Orb
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45565 is a reply to message #45548 ] Thu, 15 March 2012 16:43 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar ChristianA  is currently offline ChristianA
Messages: 43
Registered: January 2012
Go to my shop
Member
I work here
7PLAIN - Your shop sections are only displayed on your public shop page when they are populated with products.

I think you're trying to list your USB dust cap under the USB section? In which case you will want to edit the model and assign it to the USB section. After a few minutes you will see that shop section public in your shop.
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45580 is a reply to message #45161 ] Thu, 15 March 2012 23:53 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar cadalu  is currently offline cadalu
Messages: 94
Registered: February 2011
Go to all my models
Member
Not to beat a dead horse, but i'm still only having about a 40 - 50% success rate with image popper. Are there a backlog of images slowing things down? Vista -firefox 10
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45582 is a reply to message #45161 ] Fri, 16 March 2012 00:46 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar PlainOrb  is currently offline PlainOrb
Messages: 129
Registered: January 2012
Go to my shop
Senior Member
Here is what I found about the bug:

Step 1. I added a section called "USB" on the "My Shop" or "Manage Shop" page, then clicked "save" and got a note about changing being successfully saved.

Step 2. Then I went to "My Models" and clicked into a model called "USB dust cap". I clicked "edit product" on the top right and entered the edit page. I selected "USB" at the section selection area then clicked "on" at the top right to make it public again.

Step 3. I logged out and came to my public shop page. I saw no "USB" at the "Shop Sections" area. I could not see "USB" section after refresh by 3 times. It was not there.

So had I missed any step ?


Plain Orb
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45587 is a reply to message #45582 ] Fri, 16 March 2012 03:35 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar pfeiffer stylez  is currently offline pfeiffer stylez
Messages: 296
Registered: August 2011
Go to my shop
Senior Member
7PLAIN wrote on Fri, 16 March 2012 00:46

(...)
So had I missed any step ?

It might take two or three minutes until the new section appears on your public shop page, and it might also take two or three minutes until additional items appear if you add them to an excisting section.

I followed exactly your steps, and as you can see here it works (...for me).
One of those items is "test section only", the other one is also in my "n-scale turrets" section.
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45591 is a reply to message #45587 ] Fri, 16 March 2012 07:30 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar PlainOrb  is currently offline PlainOrb
Messages: 129
Registered: January 2012
Go to my shop
Senior Member
Thanks, pfeiffer. I had tried a few times of the steps these days, all not working. Well but, today it works.

At public shop page, is there anyway for visitors to choose between "$" and "€" ? I mean the shop's main page, not the model's detail page.

If a visitor is viewing the "designer" page, how can he go back to the shop's main page ? There is no such links.

[Updated on: Fri, 16 March 2012 11:22 UTC]


Plain Orb
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45621 is a reply to message #45470 ] Sat, 17 March 2012 17:51 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar StewMM  is currently offline StewMM
Messages: 16
Registered: January 2012
Go to my shop
Junior Member
fakebusker83 wrote on Wed, 14 March 2012 02:39



- Not only does the 'Remember me' checkbox doesn't work, the site logs me out after too short a period of inactivity.



I have this.
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45647 is a reply to message #45295 ] Sun, 18 March 2012 11:40 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar DarioScapittaDesign  is currently offline DarioScapittaDesign
Messages: 199
Registered: September 2011
Go to my shop
Senior Member
Hi,
I notice that using Firefox when I'm on the forum page and I want to reply at some post the PRFILE , PM, QUOTE and REPLAY are almost invisible.

Also on the home page the list of the Bolg titles it shows just few tiles.

Everything is ok using Internet Explore.

Dario


Dario Scapitta Design
www.darioscapittadesign.com
Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45719 is a reply to message #45175 ] Mon, 19 March 2012 23:55 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar stop4stuff  is currently offline stop4stuff
Messages: 3109
Registered: June 2010
Go to my shop
Senior Member
stop4stuff wrote on Fri, 09 March 2012 22:09

The model 'Spiral Cage by Yanying Designs' shown twice on http://www.shapeways.com/gallery/ says from $4.73, but is not available for sale on the model page.


No change there then Confused

[Updated on: Mon, 19 March 2012 23:57 UTC]

Re: Discussion and Feedback on the March 9th 2012 Release [message #45750 is a reply to message #45161 ] Tue, 20 March 2012 18:45 UTC Go to previous messageGo to previous message
avatar woody64  is currently offline woody64
Messages: 422
Registered: November 2008
Go to my shop
Senior Member
I was completely shocked when opening the gallery.

1) I haven't selected any of my pictures to be the default images. Why are they shown as default !!!!!

2) The pictures are completely in the wrong size. The effect is horrible.

PLEASE CORRECT THAT immedeatly

index.php?t=getfile&id=15418&private=0


Pages (3): [ «    1  2  3    »] 
   
Previous Topic:Shopowner can't order material without enabling it publicly?
Next Topic:zip file as attachment

Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.