Home » Support » 3D Applications » Problem with shapeways 3d previewer
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
Problem with shapeways 3d previewer [message #15854] Tue, 10 August 2010 00:01 UTC Go to next message
avatar uncookedtrout  is currently offline uncookedtrout
Messages: 8
Registered: August 2010
Go to my shop
Junior Member
I tried searching for any solution but didn't have luck finding anything.

Whenever I load the shapeways 3d previewer I receive this error:

Error: Class not found: udesign.UDesignErrorApplet

Is there any known fix for this?
Re: Problem with shapeways 3d previewer [message #15868 is a reply to message #15854 ] Tue, 10 August 2010 11:37 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar bartv  is currently offline bartv
Messages: 1670
Registered: December 2007
Go to my shop
Senior Member
Hi,

which browser and operating system do you use?

Cheers,

Bart


Community Manager Europe | Shapeways
Re: Problem with shapeways 3d previewer [message #15889 is a reply to message #15868 ] Tue, 10 August 2010 20:12 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar uncookedtrout  is currently offline uncookedtrout
Messages: 8
Registered: August 2010
Go to my shop
Junior Member
I'm using the latest firefox, java, and running win 7, 64bit
Re: Problem with shapeways 3d previewer [message #15911 is a reply to message #15889 ] Wed, 11 August 2010 09:32 UTC Go to previous messageGo to next message
avatar barrys  is currently offline barrys
Messages: 116
Registered: May 2010
Go to all my models
Senior Member
I work here
We tested it here under win7 and latest FF, but it seem to work fine.

The error message said it could not find a class. Might it be possible a virusscanner or firewall blocks/deletes something so it cant find it?


BTW,
Did you also try to clear your java cache?
http://www.shapeways.com/tutorials/java_tutorial

[Updated on: Wed, 11 August 2010 10:26 UTC]

Re: Problem with shapeways 3d previewer [message #15932 is a reply to message #15911 ] Wed, 11 August 2010 16:44 UTC Go to previous message
avatar uncookedtrout  is currently offline uncookedtrout
Messages: 8
Registered: August 2010
Go to my shop
Junior Member
Still no luck

I tried deleting java cache, didn't work.

Next I completely uninstalled java, reinstalled then restarted.

I disable my anti virus software and firewall to test it but still doesn't work.

Thanks for the ideas though.

 
   
Previous Topic:Blender- wrapping a shape around a cylinder?
Next Topic:Normals in Blender