Home » Support » Bug Reporting » VRML upload issue
Search Search  
Show: Today's Messages    Show Polls    Message Navigator
VRML upload issue [message #10694] Fri, 12 March 2010 15:02 UTC Go to next message
avatar Youknowwho4eva  is currently offline Youknowwho4eva
Messages: 5583
Registered: September 2008
Go to my shop
Shapie Expert
I work here
A couple weeks ago I made and purchased my first full color sandstone model came out great. Today, I follow the same procedure to make a model and the image doesn't sit correctly on the model in the preview. Is this something that an update has changed?


I learned a long time ago the wisest thing I can do is be on my own side, be an advocate for myself and others like me. -Maya Angelou
michael@shapeways.com Community Advocate
Re: VRML upload issue [message #10695 is a reply to message #10694 ] Fri, 12 March 2010 16:13 UTC Go to previous message
avatar Youknowwho4eva  is currently offline Youknowwho4eva
Messages: 5583
Registered: September 2008
Go to my shop
Shapie Expert
I work here
NVM was some sorta issue with Blender. Re-exported and came out right


I learned a long time ago the wisest thing I can do is be on my own side, be an advocate for myself and others like me. -Maya Angelou
michael@shapeways.com Community Advocate

 
   
Previous Topic:Add "My shop" to the "my designs" dropdown menu
Next Topic:Model fragility (or lack thereof)

Logo

Hello.

We're sorry to inform you that we no longer support this browser and can't confirm that everything will work as expected. For the best Shapeways experience, please use one of the following browsers:

Click anywhere outside this window to continue.